Liittymällä Pintaurakoitsijoihin saat jäsenpalveluna neuvontaa työehtosopimusten sekä työlainsäädännön sisällöstä ja tulkinnasta.

 

Työsuhdeasioissa jäsenliikkeille annetaan myös oikeusapua. Liiton kotisivuilta saat käyttöösi monia tarpeellisia lomakkeita. Liitto tiedottaa säännöllisesti ajankohtaisista ja pintakäsittelyalalle tärkeistä asioista jäsentiedotteilla. Jäsenenä voit myös tilata itsellesi, henkilöstöllesi ja sidosryhmillesi ilmaiseksi Väri ja Pinta -lehden. Liitto järjestää yhteistyössä eri kouluttajien kanssa monipuolista koulutusta niin yritysten henkilöstölle kuin johdollekin. Kouluttajina toimii myös liiton toimiston asiantuntijoita. Liiton jäsenyritykset saavat yhteystietonsa liiton nettisivuille. Jäsenyritykset voivat käyttää liiton yhteisömerkkiä. Korvaamme jäsenyrityksillemme työehtosopimuksen mukaisen AY-koulutuksen aiheuttamat palkkakustannukset osittain. Jäsenyyteen liittyy myös velvollisuuksia. Kaikkien alan yritysten on noudatettava maalausalan työehtosopimusta, mutta jäsenyritysten osalta liitolla on siihen myös valvontavelvollisuus. Liitto neuvoo ja opastaa jäsenyrityksiä työehtosopimuksen ja työlainsäädännön oikeassa soveltamisessa. Jäsenyritykset osallistuvat EK:n palkkatilastokyselyyn. Vastanneet yritykset saavat alan ja oman yrityksen palkkatilastotiedot käyttöönsä.

Yhteistyösopimukset

Pintaurakoitsijat ry on neuvotellut jäsenilleen pintakäsittelyalalle räätälöityjä jäsenetuja solmimalla yhteistyösopimuksia seuraavien yritysten kanssa:

JÄSENETUJA HOLIDAY CLUB RESORTS OY
Pintaurakoitsijat ry:n jäsenenä
saat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club-kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja.
Sopimushintaisia majoituspalveluita jäsenistölle.
www.holidayclub.fi, puh. +358 30 686 8000

SILMÄASEMA
Sopimusetuja näönhuollon tuotteista ja palveluista.
www.silmaasema.fi

KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ FENNIA
Jäsenistölle räätälöidyt vahinkovakuutusehdot saatavilla Fenniasta. Sävysuora. www.fennia.fi, p. 010 503 8818

Lindorf
Saatavien hallintapalveluita. Muistutus- ja perintäpalvelut jäsensopimusehdoilla.
www.lindorff.fi, p. 010 2700 700, myynti.fi@lindorff.com

MOVENIUM
Verkkopohjaiset työajanseuranta- ja kalustohallintajärjestelmät. www.movenium.fi, p. 0207 866 390

Synsam
Sopimusetuja näönhuollon tuotteista ja palveluista.
www.synsam.fi, p.050 3433478

WERKKOYHTIÖ VILPERI OY
Kotisivupalveluja alennettuun jäsenhintaan sekä muita markkinointipalveluja www.vilperi.fi , p.030 6221500

SUOMEN TILAAJAVASTUU OY
Pintaurakoitsijat ry on tehnyt Tilaajavastuu.fi palvelun kanssa sopimuksen, jonka mukaan liitto maksaa toistaiseksi jäsenyritystensä tilaajavastuun vuosimaksun. Hallitus päätää vuosittain edun jatkumisesta. Liitto suosittelee kaikille Luotettava kumppani -palveluun liittymistä.
www.tilaajavastuu.fi

SUOMEN TERVEYSTALO OY
Terveystalon tarkoituksena on tarjota valmiiksi neuvoteltu ja alalle soveltuva työterveyspalvelu. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi työterveyshuollosta. www.terveystalo.com, p.030 633 1608

Pintaurakoitsijat ry
Tarkemmat jäsenedut Pintaurakoitsijat ry;n jäsensivuilta. www.pintaurakoitsijat.fi, p.050 3000 902